Motoare electrice

Motoare electrice eficiente

Infinitrade Romania vă pune la dispoziție o gamă variată de motoare electrice de înaltă performanță și piese de schimb, potrivite pentru numeroase aplicații industriale. Aceste componente esențiale permit conversia energiei electrice în mișcare mecanică, contribuind la funcționarea optimă a mașinilor și sistemelor.

Cu o utilizare extinsă în diferite industrii, precum producție, automatizare, și construcții, motoarele electrice sunt concepute pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic și pentru a furniza performanțe superioare. Acestea funcționează prin transformarea energiei electrice într-un flux continuu de mișcare, prin intermediul unor componente cheie precum bobine, magneți și rotor.

În timp ce energia electrică este convertită în mișcare mecanică, motoarele electrice oferă un nivel optim de control și precizie, contribuind la obținerea rezultatelor dorite în cadrul aplicațiilor industriale. Această tehnologie poate fi utilizată pentru a alimenta diverse echipamente, de la mașini industriale până la roboți și sisteme de transport.

La Infinitrade Romania, ne concentrăm pe oferirea soluțiilor complete și fiabile. Avem o gamă variată de motoare electrice de calitate superioară, inclusiv motoare de mare putere, piese de schimb și accesorii. Colaborăm cu producători renumiți precum Siemens, ABB, WEG și Nord, pentru a asigura că vă oferim echipamente de cea mai bună calitate.

În plus, oferim consultanță specializată pentru a vă ajuta să alegeți motoarele potrivite nevoilor dvs. și să obțineți cele mai bune rezultate în proiectele dvs. Noi nu doar furnizăm motoare electrice profesionale, ci și vă susținem în realizarea cu succes a fiecărui proiect industrial.

Motoare electrice industriale


Motoare asincrone

motoare_asincrone Motorul asincron, adesea numit și motor cu inducție, este un tip de motor electric omniprezent într-o gamă largă de aplicații. Principala sa caracteristică este generarea mișcării prin crearea unui câmp magnetic rotativ în stator, care la rândul său induce curentul în rotor. Acest proces simplu și robust conferă motorului asincron fiabilitate și costuri relativ scăzute. De la echipamente industriale la uzul casnic, motoarele asincrone sunt fundamentale în convertirea energiei electrice în energie mecanică.

Motoare sincrone

motoare_sincrone În contrast cu motorul asincron, motorul sincron își menține o rotație sincronizată cu frecvența curentului de alimentare. Acest lucru se realizează prin numărul fix de poli pe care îi are rotorul și prin menținerea unei relații precise cu frecvența de intrare. Datorită acestei sincronizări, motoarele sincrone sunt preferate în aplicații ce necesită precizie temporară și de viteză, cum ar fi în industria electrică, automatizare și telecomunicații.

Motoare curent continuu(DC)

Motoare_curent_continuu Motoarele cu curent continuu au o istorie bogată și se caracterizează prin faptul că transformă energia electrică în mișcare rotativă. Această conversie este realizată prin schimbarea direcției curentului într-un mediu magnetic. Această capacitate de a inversa direcția curentului conferă acestor motoare un control precis asupra vitezei și direcției de rotație. Datorită acestei caracteristici, motoarele cu curent continuu sunt folosite într-o gamă variată de aplicații, de la mașini industriale până la jucării și echipamente de uz casnic.

Motoare pas cu pas

motoare_pas_cu_pas Motoarele pas cu pas oferă un control precis asupra mișcării rotative prin trecerea printr-un set specific de pași sau poziții discrete. Aceste motoare sunt utilizate în aplicații unde este esențială poziționarea exactă, precum imprimante 3D, roboți industriali, mașini de gravare și mașini de prelucrare CNC. Un semnal de control determină fiecare pas al motorului, permitând o poziționare extrem de precisă.

Motoare liniare

motoare_liniare Motoarele lineare reprezintă o abordare inovatoare în conversia energiei electrice în mișcare liniară. Acestea elimină nevoia componentelor mecanice precum curele sau șuruburi, punând în mișcare un cursor liniar direct. Motoarele lineare sunt deosebit de utile în aplicații medicale, industriale și de poziționare unde mișcarea liniară precisă este crucială.

Motoare Brushless

motoare_bldc Motoarele brushless, cunoscute și ca motoare fără perii, au crescut în popularitate datorită eficienței lor energetice superioare și a duratei de viață mai lungi. Aceste motoare utilizează comutație electronică pentru a schimba curentul în bobinele statorului, oferind astfel un control precis al vitezei și cuplului. Motoarele brushless sunt esențiale în industria automotive, industria aerospațială, echipamentele medicale și în numeroase aplicații de uz casnic.

Motoare servo

motoare_servo Motoarele servo oferă un control extrem de precis asupra poziției și vitezei, folosind un sistem de feedback, de obicei un encoder. Acest sistem permite motorului să mențină o poziție specifică sau să urmărească un anumit profil de mișcare. Motoarele servo sunt utilizate în aplicații unde este esențial controlul precis, cum ar fi roboții industriali, mașinile CNC și echipamentele medicale avansate.

Motoare liniare magnetice

motoare_liniar_magnetice Motoarele lineare magnetice utilizează principiul magnetismului pentru a genera mișcare liniară. Un șir de magneți permanenți sunt plasați pe un cursor liniar, iar un câmp magnetic variabil este generat în stator pentru a propulsa cursorul. Acest tip de motor oferă o mișcare liniară precisă, fiind folosit în aplicații precum transportul automatizat, echipamentele medicale de înaltă precizie și roboți.

Cere oferta!
Responsive image

Cere oferta!

Piese de schimb si mentenanta motoare electrice

  • Experiență și Colaborări: Infinitrade Romania se remarcă ca partener de încredere în lumea motoarelor electrice, beneficiind de experiență vastă și colaborări solide cu peste 50 de branduri de renume internațional.
  • Gama Variată: Oferim o gamă completă de motoare electrice de înaltă calitate, adaptate nevoilor diverse. De la motoare de diferite capacități până la piese de schimb și accesorii, ne asigurăm că acoperim toate necesitățile dumneavoastră.
  • Colaborări Prestigioase: Lucrăm în parteneriat cu mărci de prestigiu precum Siemens, ABB, WEG și Nord, pentru a vă furniza motoare electrice autentice și performante, asigurându-ne că operațiunile dvs. rămân în mers.
  • Soluții Diversificate: Gama noastră de motoare cuprinde atât modele puternice, cât și variante specializate pentru diferite aplicații industriale și rezidențiale.
  • Consultanță Profesională: Vă stăm la dispoziție cu servicii de consultanță profesională pentru a vă ajuta să alegeți motorul adecvat pentru cerințele specifice ale proiectului dvs.
  • Calitatea ca Prioritate: Suntem dedicați satisfacției clienților noștri, iar fiecare motor oferit vine cu garanție. Ne asigurăm că livrarea este rapidă și eficientă, minimizând timpul de inactivitate.

Încrederea în motoarele electrice nu doar că asigură funcționarea eficientă a activităților dumneavoastră, ci reprezintă și alegerea strategică pentru succesul în afaceri.


Responsive image

ABB Automotive

Explorează revoluția electrică cu motoare ABB Automotive, propulsând viitorul mobilității durabile.

Vezi brand
Responsive image

Apator

Eficiență și inovație în acționare prin motoare Apator, pentru performanță remarcabilă în industrie.

Vezi brand
Responsive image

Atlas Copco

Performanță de vârf în industrie prin motoare electrice Atlas Copco, pentru eficiență maximă.

Vezi brand
Responsive image

Aviteq

Vibrare și control superioare cu tehnologia de motoare electrice Aviteq, optimizate pentru performanță.

Vezi brand

Responsive image

Baumer

Precizie în mișcare prin motoare electrice Baumer, învăluind senzorii cu performanță de top.

Vezi brand
Responsive image

Bege

Fiabilitate în acționare cu motoare electrice Bege, pentru soluții de control excepționale.

Vezi brand
Responsive image

Benzlers

Performanță transmisă prin motoare electrice Benzlers, redefinind standardul pentru acționări.

Vezi brand
Responsive image

Berger Positec

Inovație în mișcare prin tehnologia avansată de motoare electrice Berger Positec, pentru performanță.

Vezi brand

Responsive image

Bevi

Eficiență maximă cu motoare electrice Bevi, modelând viitorul energiei durabile.

Vezi brand
Responsive image

Bimba

Control precis al mișcării prin motoare electrice Bimba, pentru performanță optimă.

Vezi brand
Responsive image

Bondioli&Pavesi

Eficiență hidraulică cu motoare electrice B&P, pentru inovație în acționare.

Vezi brand
Responsive image

Bonfiglioli

Performanță și fiabilitate prin motoare electrice Bonfiglioli, pentru acționări de încredere.

Vezi brand

Responsive image

Bosch Rexroth

Atinge vârful performanței cu motoarele electrice Bosch Rexroth, pentru soluții de acționare avansate.

Vezi brand
Responsive image

Brook Crompton

Încredere în mișcare prin motoarele electrice Brook Crompton, pentru performanță de lungă durată.

Vezi brand
Responsive image

Bucher

Propulsie hidraulică optimizată cu motoarele electrice Bucher, pentru aplicații industriale de vârf.

Vezi brand
Responsive image

Busck

Eficiență și putere maximă în mișcare datorită soluțiilor performante de motoare electrice Busck.

Vezi brand
Responsive image

Crouzet

Precizie și control superioare cu motoarele electrice Crouzet, pentru automatizare de excepție.

Vezi brand
Responsive image

Fae

Performanță remarcabilă în acționare cu motoarele electrice Fae, pentru rezultate de încredere.

Vezi brand
Responsive image

Faulhaber

Tehnologie de acționare de vârf prin motoarele electrice Faulhaber, pentru performanță extremă.

Vezi brand
Responsive image

Festo

Automatizare superioară datorită motoarelor electrice Festo, pentru eficiență optimizată.

Vezi brand

Responsive image

Fuji Electric

Tehnologie electrică de încredere prin motoarele electrice Fuji Electric, pentru inovație continuă.

Vezi brand
Responsive image

Gefran

Control și performanță optimize cu motoarele electrice Gefran, pentru eficiență maximă.

Vezi brand
Responsive image

Hiwin

Mișcare precisă și fiabilă cu motoarele electrice Hiwin, pentru soluții de ghidare avansate.

Vezi brand
Responsive image

Honda

Motoare electrice Honda, redând putere și inovație în industria auto și navigatie maritima.

Vezi brand

Responsive image

Italvibras

Vibrare și acționare de vârf cu motoarele electrice Italvibras, pentru performanță optimă in conditii dificile.

Vezi brand
Responsive image

Jens S

Personalizare și performanță prin motoarele electrice Jens S, pentru soluții unice de acționare.

Vezi brand
Responsive image

Kollmorgen

Performanță avansată cu motoarele electrice Kollmorgen, pentru mișcare precisă și control.

Vezi brand
Responsive image

Kuenle

Soluții de motorizare inovatoare oferite de Kuenle, pentru eficiență și performanță sporită.

Vezi brand

Responsive image

Lafert

Tehnologie de motorizare superioară prin motoarele electrice Lafert, pentru aplicații industriale complexe.

Vezi brand
Responsive image

Maxthermo

Control termic avansat cu ajutorul motoarelor electrice Maxthermo, pentru eficiență termică optimă.

Vezi brand
Responsive image

Misumi

Precizie în mișcare cu motoarele electrice Misumi, pentru rezultate fiabile și de încredere.

Vezi brand
Responsive image

Motive

Motoare electrice ce propulsează inovația și progresul în diferite domenii industriale.

Vezi brand
Responsive image

Motovario

Putere și adaptabilitate în mișcare cu motoarele electrice Motovario, pentru soluții de acționare variate.

Vezi brand
Responsive image

Norelem

Eficiență și versatilitate cu motoarele electrice Norelem, pentru soluții de acționare diversificate.

Vezi brand
Responsive image

Radicon

Transmisii eficiente și puternice datorită motoarelor electrice Radicon, pentru rezultate de vârf.

Vezi brand
Responsive image

Sauter

Control precis al mișcării prin motoarele electrice Sauter, pentru automatizare de înaltă calitate.

Vezi brand

Responsive image

Sew Eurodrive

Performanță superioară prin motoarele electrice Sew Eurodrive, pentru acționări eficiente.

Vezi brand
Responsive image

STM

Soluții de mișcare avansate cu motoarele electrice STM, pentru performanță optimizată.

Vezi brand
Responsive image

Stober

Performanță ridicată și durabilitate cu motoarele electrice Stober, pentru acționări de încredere.

Vezi brand
Responsive image

Transtecno

Inovație în soluții de acționare cu motoarele electrice Transtecno, pentru rezultate optime.

Vezi brand

Responsive image

Vem

Tehnologie de acționare robustă prin motoarele electrice Vem, pentru eficiență și durabilitate.

Vezi brand
Responsive image

Vincke

Eficiență energetică și performanță cu motoarele electrice Vincke, pentru rezultate de vârf.

Vezi brand
Responsive image

Warner Electric

Control precis și fiabilitate cu motoarele electrice Warner Electric, pentru acționări optimizate.

Vezi brand