Suflante si ventilatoare industriale

De ce suflante si ventilatoare industriale?

Sufletele și ventilatoarele industriale sunt echipamente utilizate în medii industriale pentru a asigura circulația și ventilarea aerului. Acestea pot fi utilizate într-o gamă largă de aplicații industriale, inclusiv în procese de fabricare, depozitare și distribuție a produselor, construcții, exploatări miniere și altele.

Sufletele sunt utilizate pentru a crea un flux de aer într-o anumită direcție sau pentru a menține o presiune constantă într-un sistem de conducte. Acestea sunt, de obicei, utilizate pentru a muta aerul prin intermediul unui sistem de conducte pentru a încălzi sau răci un spațiu sau pentru a asigura ventilația într-un proces industrial.

Ventilatoarele, pe de altă parte, sunt utilizate pentru a muta aerul direct într-un spațiu. Acestea pot fi utilizate pentru a ventila spații de lucru, a îmbunătăți calitatea aerului sau pentru a reduce nivelul de umiditate dintr-o zonă.

Atât suflantele, cât și ventilatoarele industriale sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și capacități, în funcție de nevoile specifice ale aplicației. Ele pot fi alimentate electric sau prin intermediul altor surse de energie și pot fi echipate cu diferite caracteristici, cum ar fi controlul vitezei, opțiuni de filtrare și protecție la suprasarcină.

Infinitrade Romania furnizor gama completa suflante industriale, ventilatoare si piese de schimb.

Servicii de calitate: – Un furnizor bun de suflante, piese de schimb si accesorii ventilatoare industriale va ofera servicii de calitate fiind capabil sa livreze echipamente in timp util si eficient pentru a preveni intarzieri nedorite. Astfel va veti asigura ca orice echipament ce se defecteaza in timpul functionarii va fi repus la lucru in cel mai scurt timp cu putinta.

Cunostinte si experienta: – Un furnizor informat, receptiv si de incredere reprezinta cheia proiectelor incununate de succes. Specialistii nostri va pot oferi sfaturi adaptate nevoilor proiectului dumneavoastra ajutandu-va sa alegeti atasamentele potrivite sarcinilor de lucru.

Echipamente de calitate: – Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o gama completa suflante industriale, ventilatoare de mare capacitate, piese de schimb si accesorii. Livram echipamente profesionale provenite de la peste 50 de producatori de renume mondial: Alnor, CBI, FPZ, Pedro Gilsunt doar cateva exemple. 

Suflante industriale


Suflante cu palete rotative

suflante_palete_rotative Suflantele cu roți cu paletă, cunoscute și sub denumirea de suflante cu paletă curbată, sunt un tip de suflantă industrială care utilizează o roată cu palete curbe pentru a genera presiune și un flux de aer. Aceste suflante sunt ideale pentru aplicații care necesită o presiune statică mai mare decât cele oferite de alte tipuri de suflante. De asemenea, sunt utilizate în aplicații care necesită o capacitate mare de debit și o presiune moderată. Suflantele cu roți cu paletă sunt adesea utilizate în industria alimentară, în industria chimică, în industria farmaceutică, în sistemele de aspirare și evacuare a fumului și în sistemele de climatizare. De asemenea, sunt utilizate în aplicații care necesită presiune și flux de aer constant, cum ar fi în sistemele de ventilare industrială sau în procesele de transport pneumatic.

Suflante centrifugale

suflante_centrifugale Suflantele centrifuge sunt un tip de suflantă industrială care utilizează o roată cu palete drepte sau curbate pentru a genera un flux de aer într-o direcție radială. Aceste suflante sunt numite și suflante cu roată radială, datorită design-ului roții cu palete, care permite generarea unei presiuni ridicate într-un volum mare de aer. Suflantele centrifuge sunt utilizate într-o gamă largă de aplicații industriale, inclusiv în sisteme de ventilare, climatizare, uscare, evacuare și transport pneumatic. Ele pot fi utilizate pentru a transporta aer sau alte gaze, precum și pentru a sufla praf sau alte materiale ușoare. Aceste suflante pot fi controlate prin varierea vitezei roții cu palete sau a unghiului paletei, permițând astfel reglarea debitului de aer și a presiunii generate. De asemenea, suflantele centrifuge pot fi utilizate în serie, pentru a crește presiunea și volumul de aer generate, în funcție de nevoile aplicației.

Suflante cu lobi

suflante_lobi Suflantele cu lobi sunt utilizate în mod obișnuit în industrie, fiind cunoscute și sub denumirea de compresoare cu loburi. Acestea sunt utilizate pentru a furniza aer comprimat sau pentru a crea vid. Suflantele cu lobi sunt compuse dintr-un rotor cu două sau trei lobi, care se rotesc într-un carcasă. Aerul este aspirat prin orificiile de admisie și este comprimat în spațiile dintre lobii rotorului, până când este evacuat prin orificiile de evacuare. Suflantele cu lobi sunt utilizate într-o varietate de aplicații industriale, inclusiv în fabrici de produse alimentare și băuturi, stații de epurare a apelor uzate, centrale termice și în industria petrolului și a gazelor.

Suflante cu surub

suflante_surub Suflantele cu surub sunt utilizate și ele în mod obișnuit în industrie, fiind o unealtă de compresie a aerului sau a altor gaze. Acestea sunt formate din două sau mai multe elice cu surub, care se rotesc într-o carcasă, prin intermediul unui motor electric sau al altui tip de motor. Aerul este aspirat prin orificiul de admisie și este comprimat în spațiul dintre suruburi, până când este evacuat prin orificiul de evacuare. Suflantele cu surub sunt utilizate într-o varietate de aplicații industriale, inclusiv în industria alimentară și a băuturilor, în stațiile de epurare a apelor uzate, în sistemele de încălzire și răcire, în industria petrolului și a gazelor, precum și în alte procese industriale care necesită aer comprimat sau vid. Suflantele cu surub oferă o eficiență ridicată și o durată de viață lungă, făcându-le o opțiune populară în industrie.

Suflante cu jet

suflante_jet Suflantele cu jet sunt o altă categorie de suflante industriale, care utilizează un jet de aer comprimat pentru a genera un flux puternic de aer sau pentru a crea vid. Acestea sunt formate dintr-un corp de suflat, care conține o duză îngustă prin care aerul este comprimat și proiectat într-un jet puternic. Jetul de aer comprimat poate fi utilizat pentru a curăța suprafețe, pentru a îndepărta particule sau pentru a sufla aerul într-un anumit loc. De asemenea, suflantele cu jet pot fi utilizate și pentru a crea vid, prin inversarea fluxului de aer prin duza de aspirație. Aceste suflante sunt utilizate într-o varietate de aplicații industriale, inclusiv în curățarea echipamentelor, în îndepărtarea zgurii sau în curățarea suprafețelor de sudură, precum și în alte procese de fabricație care necesită un flux puternic de aer sau vid.

Suflante regenerabile

suflante_regenerabile Termenul “suflante regenerabile” poate fi folosit în diferite contexte, dar în general se referă la suflante care folosesc energie regenerabilă pentru a funcționa. Aceste suflante pot fi utilizate în diverse domenii, de la agricultură până la energie și mediu. Un exemplu de suflante regenerabile este suflanta eoliană, care utilizează forța vântului pentru a genera energie electrică. Acest tip de suflantă poate fi utilizat pentru a alimenta pompe de apă, pentru a furniza energie electrică în zone izolate sau pentru a alimenta baterii de acumulatoare pentru uz casnic. Un alt exemplu de suflante regenerabile sunt suflantele solare, care utilizează energia solară pentru a funcționa. Acestea pot fi utilizate pentru a alimenta pompe de apă, pentru a ventila clădiri sau pentru alte aplicații care necesită un flux de aer.

Ventilatoare axiale

pompe_de_vid Ventilatoarele axiale sunt un tip de ventilatoare utilizate pentru a muta aerul sau alte gaze într-un flux axial, de la o sursă la o altă destinație. Ele sunt compuse dintr-un rotor cu palete, care se rotește în jurul unui ax central în interiorul unei carcase, aspirând aerul prin partea din spate și evacuându-l prin partea din față, într-o mișcare axială. Ventilatoarele axiale sunt utilizate într-o gamă largă de aplicații, inclusiv în sistemele de ventilare și climatizare ale clădirilor, în echipamentele de răcire și ventilare a mașinilor și echipamentelor industriale, în sistemele de ventilație pentru creșterea plantelor și în multe alte aplicații care necesită un flux axial de aer sau gaz. În general, ventilatoarele axiale sunt concepute pentru a oferi un flux de aer mare, cu o presiune relativ mică. Ele sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și capacități, de la modele mici, utilizate în echipamentele electronice, până la ventilatoare mari, utilizate în sistemele de climatizare a clădirilor sau în aplicații industriale.

Ventilatoare centrifugale

ventilatoare_centrifugale Ventilatoarele centrifugale sunt un tip de ventilatoare utilizate pentru a muta aerul sau alte gaze într-un flux radial, într-un plan perpendicular pe axa de rotație. Ele sunt compuse dintr-un rotor cu palete, care se rotește în jurul unui ax central în interiorul unei carcase, aspirând aerul prin partea din spate și evacuându-l prin partea laterală sau superioară, într-o mișcare centrifugă. Ventilatoarele centrifugale sunt utilizate într-o gamă largă de aplicații, inclusiv în sistemele de ventilare și climatizare ale clădirilor, în echipamentele de răcire și ventilare a mașinilor și echipamentelor industriale, în industria alimentară pentru transportul produselor și în multe alte aplicații care necesită un flux radial de aer sau gaz. În general, ventilatoarele centrifugale sunt concepute pentru a oferi un flux de aer mai mare, cu o presiune mai mare decât ventilatoarele axiale. Ele sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și capacități, de la modele mici, utilizate în echipamentele electronice, până la ventilatoare mari, utilizate în sistemele de climatizare a clădirilor sau în aplicații industriale. De asemenea, ventilatoarele centrifugale pot fi utilizate în sistemele de filtrare pentru a îndepărta particulele din aer sau pentru a transporta materiale solide în procesele industriale.

Ventilatoare de evacuare

pompe_lichide_ventilatoareevacuare Ventilatoarele de evacuare sunt utilizate pentru a elimina aerul viciat sau contaminat dintr-un spațiu și pentru a îmbunătăți calitatea aerului. Ele pot fi instalate în clădiri, în fabrici, în instalații de procesare sau în orice loc unde este nevoie să se elimine aerul poluat sau încărcat cu vapori sau particule. Ventilatoarele de evacuare pot fi de tip axial sau centrifugal, în funcție de nevoile specifice ale aplicației. Ele pot fi controlate manual sau automat, în funcție de nivelul de umiditate, temperatură sau calitatea aerului din spațiu. Acestea pot fi utilizate pentru a ventila spații de producție, laboratoare, săli de operație, bucătării comerciale sau spații de depozitare, precum și în orice locuri unde este necesar să se asigure o circulație bună a aerului și o eliminare eficientă a aerului viciat sau contaminat. În general, ventilatoarele de evacuare sunt proiectate pentru a funcționa în condiții extreme, cum ar fi temperaturi ridicate sau coroziune. Ele sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și capacități, pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale oricărei aplicații.

Cere oferta!
Responsive image

Cere oferta!

Piese de schimb suflante industriale

Infinitrade Romania va ofera piese de schimb si consumabile de la peste 50 branduri cu renume international in suflante industriale si instalatii de ventilatie. Piese noi Sama, Vents, Ventur, Comefri, Mapi, Colasit, Master. Piese instalatii de ventilare. 

  • Gama completa piese de schimb si consumabile suflante industriale si rezidentiale.
  • Gama completa piese de schimb ventilatoare industriale.
  • Accesorii si atasamente sisteme de ventilatie.
  • Piese de schimb suflante de mare capacitate.
  • Solutii intretinere suflante.
  • Piese motor, piese transmisie, cuple rapide.

Va oferim consultanta profesionala gratuita. Piese cu garantie. Livrare rapida!


Responsive image

Aertesi

Unitati ventilatie industriale Aertesi, unitati recuperare caldura, unitati ventilatie, casete ventilatie.

Vezi brand
Responsive image

Alnor

Echipamente climatizare Alnor, perdele de aer, hote de acoperis, grile si ventilatii industriale

Vezi brand
Responsive image

Atlas Copco

Suflante industriale Atlas Copco, ventilatoare industriale, compresoare gaz, compresoare aer.

Vezi brand
Responsive image

CBI

Ventilatoare industriale CBI, ventilatoare tuneluri cai ferate, ventilatii centrale atomice, turbosuflante.

Vezi brand

Responsive image

Colasit

Ventilatoare industriale material plastic Colasit, echipamente evacuare aer, purificatoare aer, suflante de mare capacitate.

Vezi brand
Responsive image

Comefri

Ventilatoare axiale Comefri, rotoare industriale, suflante cu intrare simpla, suflante cu intrare dubla si ventilatoare industriale.

Vezi brand
Responsive image

FPZ

Suflante industriale FPZ, Suflante cu regenerare, suflante aplicatii vid, ventilatoare axiale si centrifugale.

Vezi brand
Responsive image

Mapi

Suflante industriale Mapi, suflante VCN, suflante VCRM, suflante cu lobi rotativi, suflante regenerative.

Vezi brand
Responsive image

Master

Ventilatoare industriale Master, tunuri de caldura, racitoare de aer, ventilatoare axiale industriale.

Vezi brand
Responsive image

Pedro Gil

Suflante de aer Pedro Gil, suflante de presiune pentru gaz si aburi, suflante de presiune procese industriale.

Vezi brand
Responsive image

Sama

Suflante centrifugale Sama, ventilatoare speciale, ventilatoare axiale, turbine centrifugale, extractoare aer.

Vezi brand

Responsive image

Spal Automotive

Suflante centrifugale duble Spal Automotive, Suflante fara perii, ventilatoare axiale cu perii, ventilatoare duble si axiale.

Vezi brand
Responsive image

Vents

Unitati ventilatie aer Vents, ventilatoare extractie fum, ventilatii industriale, suflante de mare capacitate pentru uz industrial.

Vezi brand
Responsive image

Ventur

Ventilatoare cu combustie Ventur, suflante cu doua canale, ventilatoare axiale, destratificatoare aer, ventilatoare ATEX.

Vezi brand
Responsive image

Ziehl Abegg

Sisteme de ventilatie Ziehl Abegg, echipamente antrenare miscare, ventilatoare speciale, turbosuflante.

Vezi brand